Frivilligprisen

Frivillighetsprisen 2021 Kom med din kandidat til Frivillighetsprisen 2021 OBS OBS. NY FRIST FOR NOMINERING. 15 JANUAR (grunnet oppblomstring av smitte i kommunen)

Du kjenner sikkert noen som gir av sin fritid, som tilrettelegger for andre på ett eller flere områder. Rett og slett et JA menneske!
Send oss en epost med navn og fyldig begrunnelse for hvorfor du mener at akkurat den personen, foreningen, organisasjon eller lag, fortjener hedersbetegnelsen Årets frivillig 2021.  Epost adressen er: post@ranafrivillig.no
Du kan også stikke innom Frivilligsentralen og fylle ut skjema med navn og begrunnelsen. Frivilligsentralen ligger i Sørlandsveien 62. Det er bare å stikke innom mellom kl. 9 og 15, alle hverdager. Fristen for innlevering er 21.11.2021
Frivilligsentralen Rana ønsker å markere FN’s sambandets Internasjonale dag for frivillig arbeid
Dagen markeres verden over for alle dem som gjør en frivillig innsats i lokalsamfunnet sitt.
Rana Frivilligsentral har gjennom 28 år skapt tradisjon for utdeling av Frivillighetspris til enten organisasjoner, foreninger eller enkeltpersoner. På vårt 28 år som prisgiver vil vi fortsette med å vise vår takknemlighet for de som har skaper ringvirkninger med sin ekstra innsats for andre og gi Frivillighetsprisen 2021 til en person, lag eller forening, som er foreslått av Ranas befolkning.
Med vennlig hilsen
Ann Monika, Wenche og May-Lis
2024 © Rana frivilligsentral