Frivilligprisen 2020

Frivillighetsprisen. 2020 Kom med din kandidat til Frivillighetsprisen 2020 Du kjenner sikkert noen som gir av sin fritid, som tilrettelegger for andre på ett eller flere områder. Rett og slett et JA menneske!
Send oss en epost med navn og begrunnelse for hvorfor du mener at akkurat den personen, foreningen, organisasjon eller lag, fortjener hedersbetegnelsen Årets frivillig 2020. Epost adressen er: post@ranafrivillig.no Du kan også stikke innom Frivilligsentralen og fylle ut skjema med navn og begrunnelsen. 

Frivilligsentralen ligger i Sørlandsveien 62. Det er bare å stikke innom mellom kl. 9 og 15, alle hverdager. Fristen for innlevering er den fredag 20.11.2020 Du finner oss også på Facebook der du kan sende kandidatforslag til oss i innboks. Frivilligsentralen Rana ønsker å markere FN’s sambandets Internasjonale dag for frivillig arbeid, 5 desember 2020 Dagen markeres verden over for alle dem som gjør en frivillig innsats i lokalsamfunnet sitt. 

Rana Frivilligsentral har gjennom 27 år skapt tradisjon for utdeling av Frivillighetspris til enten organisasjoner, foreninger eller enkeltpersoner. På vårt 28 år som prisgiver vil vi fortsette med å vise vår takknemlighet for de som har skaper ringvirkninger med sin ekstra innsats for andre og gi Frivillighetsprisen 2020 til en person, lag eller forening, som er foreslått av Ranas befolkning. I den rare tiden vi er inne i nå, med håndvask, håndsprit og 1 meters avstand, er det ekstra viktig å markere de som fortsetter sitt utrettelige arbeid for andre. Markeringa vår vil bli den 4 desember på Møteplassen, med redusert kapasitet på grunn av covid 19. 

Selv med smittevern og den rare tiden vi er inne i, synes vi det er ekstra viktig å synliggjøre de frivillige og vi skal selvfølgelig holde oss innenfor reglene satt av myndighetene. Det vil selvsagt sette en grense for antall deltakere, men ikke sette en demper på stemninga. Med vennlig hilsen Ann Monica, Wenche og May-Lis

2024 © Rana frivilligsentral