Flisavtale

Visste du at Rana Frivilligsentral organiserte over 8 000 timer med frivillig innsats?

Noen får hjelp med å rense takrenna si og måke snø og andre trenger hjelp til å bære ut en sofa. Mange trenger litt ekstra hjelp med hverdagslige ting. Frivillige sørger for å skape glede, mening og tilhørighet for unge og eldre. Home Start Familiekontakten hadde alene over 1700 timer med frivillig hjelp og støtte til familier med små barn i 2020.


Bidrag til frivillig arbeid gjør deg lykkeligere! Det kan høres ut som en ¨voldsom¨ påstand, men, det er faktisk forsket på og funnet sant. Og hvis du tenker deg om, hvordan føltes det, den gangen du hjalp et annet menneske som behøvde hjelp, og du fikk takknemligheten deres i retur. Det føltes godt ikke sant?


Våre frivillige gjør alt arbeid vederlagsfritt. Stat og kommune bidrar med mye, men ikke nok.

Nå trenger vi din hjelp til å fortsette organiseringen av våre frivillige, og drifte sentralen som møteplass mellom mennesker. Vi ønsker samarbeid med ulike bedrifter for å styrke inntaksgrunnlaget. Det blir et skikkelig spleiselag!

I en treårsperiode vil Rana Frivilligsentral ønske alle våre besøkende velkommen med ditt bedriftsnavn på en flis ved inngangsdøra vår. Vi vil også framsnakke din bedrift der det faller seg naturlig. For dette spør vi om 4000 kr pr år, alternativt 6000 kr pr år for en større flis. På vinduer har vi satt av fem plasser til sponsorer, og vi har en ledig plass til kr. 25 000,- Ingen ublu pris for å bidra til mange tusen timers hjelp til de som trenger litt ekstra omsorg.

Rana Frivilligsentral ønsker et samarbeid med deg og din bedrift der vi kommer fram til en avtale. Håper derfor på positivt svar og at dere ønsker å bidra til en bedre tilværelse for ensomme eldre, trygghet for barn og ungdom. Vi gleder oss til å treffe deg og vise frem våre samarbeidsmuligheter.

2024 © Rana frivilligsentral